Kezdje itt az ingatlan keresést!Rólunk

balla_akos

Balla Ákos

Irodánk a Balla Ingatlan hálózatának tagja. Eladó és kiadó ingatlanokközvetítésével foglalkozik már 20. éve.

A Balla Ingatlan összesen 20 budapesti és több mint 30 vidéki ingatlanirodával áll ügyfelei rendelkezésére.

Reméljük, oldalunkon sok olyan hasznos információt talál, amellyel segítségére lehetünk Önnek, hogy a lehetõ legrövidebb idõn belül és minél gördülékenyebben találja meg otthonát vagy értékesítse ingatlanát.

Ön élete egyik kiemelkedõen fontos döntése elõtt áll, válassza a megbízhatóságot, a pontosságot, a kényelmet!

Mi mindannyian hisszük a Balla Ingatlannál Hatvanban is , hogy Ügyfeleink elégedettségének és elismerésének kivívásához a professzionális szintû tanácsadói tevékenységen túl, további hozzáadott értéket biztosító szolgáltatásokat is nyújtanunk kell.

Engedje meg, hogy ajánlataink révén végigkalauzoljuk Önt Hatvan és környéke ingatlankínálatában.

Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."

A Balla Ingatlaniroda nem csak az ügyfelek elégedettségét nyerte el, hanem az ingatlanpiac professzionális szereplői, az ingatlanfejlesztők is a Balla Ingatlanirodának szavaztak bizalmat, melynek köszönhetően a legnagyobb új építésű ingatlankínálatot, közel 1.500 új otthont csak itt talál meg.

Hatvani irodánk Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található. Az ingatlanirodák közül legrégebben, már 20 éve működik Hatvanban és vonzáskörzetében.

Gyalogosan, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetőek vagyunk. Az autóval érkező ügyfeleink kényelmesen tudnak parkolni a főtérbe torkolló utcákban. Korszerű irodatechnikai berendezésekkel, informatikai háttérrel és a tárgyalás lebonyolításához szükséges helységekkel, felszereltséggel rendelkezünk. A tárgyalási időpont megbeszélésétől a tárgyalás befejezéséig biztosítjuk a diszkréciót, a barátságos környezetet.

Irodánk munkanapokon 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Reméljük, hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Jó böngészést kívánunk honlapunkon!Munkatársaink telefonszámai:
Agócs Tiborné Jutka: 06-30-370-4454 asszisztens
Szabó Ottó: 06303704454 irodavezető

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk